Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Zuid Holland » Durabel

Durabel Mode


Hoe wordt de collectie bij Durabel samengesteld?
Het antwoord op deze vraag ligt bij Peter van der Boon, eigenaar van Durabel en verantwoordelijk voor de inkoop. Voorafgaand aan elk modeseizoen, zomer en winter, bezoekt hij een trendwacher die alle ontwikkelingen in de modetrends doorneemt.

De trendwatcher schets een beeld van de kleuren en modellen die het komende seizoen het modebeeld gaan bepalen.Vervolgens worden de nationale en internationale modetrendbeurzen bezocht in onder andere Kopenhagen, Brussel, Paris en Amsterdam.

Alle informatie wordt op kantoor in Voorschoten verwerkt en een inkoopplan wordt samengesteld. Het inkoopplan wordt speciaal voor de klanten van Durabel gemaakt.

De laatste jaren wordt er steeds meer in het dames casual segment naar vernieuwing gezocht. Merken die hier in gevoerd worden zijn onder andere DEPT, Summum en Sandwich. Maar ook het dames new classics segment wordt niet uit het oog verloren. Traditiegetrouw bepalen bij Durabel de merken Frank Walder, Gerry Weber en Roberto Sarto een belangrijk deel van het modebeeld in het New Classics segment. Voor elke maand wordt er een plan gemaakt zoadat er steeds nieuwe collectie geleverd wordt. U merkt het wel, bij het samenstellen van de collectie wordt niet over één nacht ijs gegaaan.

Kom nu een kijkje nemen voor de nieuwe collectie!

 


» Ga naar de website van Durabel Mode

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: