Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Zeeland » Sills

Sills


In 1993 zijn wij een franchise-vestiging begonnen van Pulls. Tot 2008 hebben we naar volle tevredenheid een groot assortiment van Pulls aangeboden. De afgelopen jaren zijn we er steeds meer andere merken bij gaan verkopen en daardoor kregen we steeds minder ruimte voor het Pulls aanbod. Graag willen we het assortiment zo breed mogelijk aanbieden in zowel verschillende stijlen/kleuren als prijsklasses. Daarom hebben we besloten om onder onze eigen naam verder te gaan zodat we andere merken meer ruimte kunnen bieden. Vanaf 1 maart 2009 is onze naam Sills.


Het merk Pulls blijft u wel terugvinden in onze winkel. Zeer stijlvolle kleding voor gelegenheden of gewoon het mooie klassieke vest of trui in een basistint willen we niet missen. Ook de kwaliteit van dit merk staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Een nieuw merk dat we gaan voeren is The Barn. Reeds afgelopen seizoen lag het in onze winkel en we zijn er erg enthousiast over.  The Barn heeft zowel voor netjes als sportief  zeer vele combinatie-mogelijkheden. Dit wordt gecombineerd met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Naast de broeken van BC Fashion en MAC die we al jaren in de collectie hebben breiden we ook het assortiment van Nick verder uit. Diverse basis jeans in verschillende lengtes die we altijd voorradig houden worden aangevuld met nettere pantalons of juist vlotte, stoere broeken. Nick heeft trouwens heel veel leuke rokken in diverse lengtes eventueel aangevuld met een bijpassend jasje. Onze overige merken zoals Venducci, Falino, Cher, Alan Red & Co., Scarva en Tramontana blijft u terugvinden in onze winkel. Deze merken zullen we in de toekomst zelfs breder aanbieden.  De accessoires zoals sjaals, kettinkjes en riemen zullen ook iedere paar weken weer aangevuld volgens met de laatste trends.


Het verkoopteam is niet verandert, u zult de vertrouwde gezichten blijven zien met oprecht enthousiasme en service. Door de jarenlange ervaring die onze dames hebben in de mode zijn ze in staat om u optimaal te adviseren  om uw garderobe aan te vullen.» Ga naar de website van Sills

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: