Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Overijssel » 't Hoen

't Hoen Sport Enschede


Natuurlijk zien we u nog steeds het liefst als bezoeker van onze winkel in Enschede, want daar kunnen we u voorzien van een professioneel advies en kunt u onze producten uitgebreid uitproberen, maar als orientatie is een bezoek aan onze website zeker de moeite waard.

ât Hoen Sport is inmiddels meer dan een begrip in Enschede en staat bekend om haar kwaliteitsproducten. Kwaliteit gaat samen met een bepaald prijsniveau, maar onze producten zijn zeker niet duur en u krijgt er de kennis van ons enthousiaste team bij! Ons uitgebreide assortiment, dat feilloos aansluit op de wensen van sporters uit de meest uiteenlopende sporttakken, wordt gecombineerd met een professioneel advies en hoge service graad. Ons assortiment bestaat uit functionele sportartikelen (kleding, materiaal en schoenen) voor alle teamsporten, racketsporten, biljart, darts, fitness en wandelschoenen.
In de wintermaanden wordt de badmode collectie verplaatst om ruimte te maken voor een speciale wintersport corner, waarin de nieuwste skiâs en skischoenen staan opgesteld en waar je tevens terecht kunt voor modieuze skikleding, skionderhoud, skiverhuur en een professioneel advies. De volgende toonaangevende merken vind je terug in onze wintersport corner; Salomon, Atomic, Head, Volkl, Fisher, Nordica, Technica en Rossignol. Naast dit alles is er een uitgebreide modieuze kledinglijn ingekocht van diverse bekende merken, welke niet alleen sportfunctioneel te gebruiken zijn, maar ook in de vrije tijd een echte eyecatcher zijn. Het ruime aanbod aan sportartikelen vind je gerangschikt terug in de button productgroepen op deze site.

Een vermelding waard is de specialisatie in hockey artikelen, waarbij ât Hoen Sport voor vrijwel alle regionale hockeyverenigingen al jarenlang leverancier aan huis is. Wij mogen ons tevens sinds een aantal jaren HSN lid noemen. HSN staat voor Hockey Specialisten Nederland en is een samenwerkingsverband tussen 16 speciaal geselecteerde hockey leveranciers in Nederland. Het ruime assortiment hockeysticks en aanverwante artikelen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen of speciaal ontworpen sticks in Limited Edition.


» Ga naar de website van 't Hoen Sport Enschede

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: