Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Overijssel » Jeanelle

Jeanelle Womenswear


Midden in het centrum van Steenwijk aan de Gasthuisstraat vindt u onze toonaangevende damesmodezaak Jeanelle Womenswear. Naast onze eigen visie op de inkoop van de bekende merken zoals Jean Paul, Summum, Expresso, Passport, Rayure, Zi-Zo, en Marsh T- Wear, onderscheiden wij ons door kleding en accessoires aan te kunnen bieden uit de 'fashion' steden zoals: Parijs, Milaan en Londen.


De actuele mode-items worden wekelijks door ons ingekocht en worden vaak via bekende BN-ers in vele TV- programma's gepromoot. Wij volgen de modebewegingen dagelijks op de voet en zijn daardoor een modebewuste winkel met een eigen stijl die haar gehele assortiment in de maten 36 t/m 46 aanbiedt! Tevens bieden wij een modische collectie schoenen en laarzen aan van Moccio (Donella).


Business pakken, tassen, riemen, en accessoires we hebben alles in huis. Vrouwelijk en exclusief. Jeanelle Womenswear is een sfeervolle modezaak waar eerlijkheid en service hoog in het vaandel staan. Wij staan garant voor kwaliteit en willen u als klant zo optimaal mogelijk bedienen. Mode moet mooier maken, sterke punten accentueren, zelfverzekerder maken en vooral comfortabel zijn.


» Ga naar de website van Jeanelle Womenswear

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: