Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Holland » Diverzo

Diverzo Mode


Diverzo Men & Women biedt u op zoân 220 m² een uitgebreide collectie stijlvolle dames- en herenkleding. Binnen de collectie zijn o.a. een groot aantal gerenommeerde en exclusieve modemerken vertegenwoordigd. Voor een overzicht van onze gevoerde merken kunt u kijken op onze site onder Heren- en Damesmode.


Ons team bestaat uit professionele mensen die verstand hebben van zaken en op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van mode. Naast de uitgebreide collectie kleding kunt u bij ons terecht voor allerlei bijpassende mode-accessoires. Kortom: bij Diverzo steken wij u graag in een geheel nieuw jasje!


Diverzo onderscheidt zich naast haar exclusieve merken, door een bijzondere vorm van dienstverlening. Zo kunt u op afspraak ook in de avonduren bij ons terecht, kunt u uw persoonlijke wensen wat betreft kleding en merken aangeven, kunt u profiteren van allerlei persoonlijke voordelen op het gebied van mode en lifestyle etc.


Diverzo is compleet anders met een totaal eigen gezicht. Naast bijzondere aandacht voor mode profileert Diverzo zich als een Life-style zaak. Er wordt gestreefd naar een totaal-concept als het gaat om Mode & Life-style. Met als motto: âU mag en wilt gezien wordenâ.» Ga naar de website van Diverzo Mode

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: