Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Brabant » Smits

Smits Schoenen


In 1905 startte Jan Smits in de Hoogstraat in Heusden een bedrijfje waarin hij schoenen maakte, verkocht en repareerde. In 1914 verhuisde het bedrijfje naar de Drietrompetterstraat waar Martien in 1919 de zaak overnam. De zaak werd door Martien uitgebreid met een voetbalafdeling die heden ten dagen is uitgegroeid tot een afdeling met sportschoenen en sportkleding.

Nu, 100 jaar na de oprichting, is het bedrijfje uitgegroeid tot een bedrijf met de naam Smits BV Schoen- en Sport-handel met twee filialen en staan Harry en Beppie Smits sinds 1973 aan het In 1905 startte Jan Smits in de Hoogstraat in Heusden een bedrijfje waarin hij schoenen maakte, verkocht en repareerde. In 1914 verhuisde het bedrijfje naar de Drietrompetterstraat waar Martien in 1919 de zaak overnam. De zaak werd door Martien uitgebreid met een voetbalafdeling die heden ten dagen is uitgegroeid tot een afdeling met sportschoenen en sportkleding.

Nu, 100 jaar na de oprichting, is het bedrijfje uitgegroeid tot een bedrijf met de naam Smits BV Schoen- en Sport-handel met twee filialen en staan Harry en Beppie Smits sinds 1973 aan het roer.

Martijn, de zoon van Harry en Beppie volgt al jaren stages in de schoenenbranche om zo een goede basis te leggen zodat hij de zaak van zijn ouders kan overnemen en voortzetten in 2007.


Klantvriendelijkheid en kwaliteit is het devies van de firma Smits. Veel waarde wordt gehecht aan goede service en persoonlijke bediening. De klant was en zal altijd koning blijven. Binnen de vaste klantenkring worden ook bezoeken aan huis gebracht, bij de klanten die niet goed ter been rijn. Smits Schoenen fungeert ook als leerbedrijf voor de detailhandel, zodat er naast de vaste medewerkers ook altijd wel enkele stagiaires aanwezig zijn.


» Ga naar de website van Smits Schoenen

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: