Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Brabant » Wildenberg

Wildenberg Mode


Al sinds 1961 verzorgt Wildenberg mannenmode de kleding van de modern klassiek georiënteerde man. Bij Wildenberg wordt u als klant geholpen door middel van vakmanschap, creativiteit en Brabantse gezelligheid. De kleding wordt vakkundig op maat vermaakt in ons atelier en wordt wanneer mogelijk vermaakt terwijl de klant van zijn kopje Italiaanse koffie geniet aan de illy koffiebar.

Het assortiment bij Wildenberg mannenmode is erg uitgebreid. Waar je binnenkomt in het kleurrijke domein van de casual kleding, kan men achterin zakelijker terecht tussen de kostuums, blazers en overhemden. Kleur, pasvorm en luxe afwerking zijn hierbij de belangrijkste factoren.

Zoals u van een zaak op dit niveau verwachten mag hebben wij in het 700m2 grootte winkelpand een ruime gespecialiseerde maatwerkafdeling.

Bij Wildenberg kan de klant kiezen uit maatwerk van Corneliani, Canali, en Munro met uitgebreide stoffen keuze van onder andere Zegna, Barberes, Dormeuil en Holland&Sherry. De keuzemogelijkheden zijn uitgebreid
» Ga naar de website van Wildenberg Mode

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: