Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Limburg » Sissy Boy

Sissy Boy


Sissy-Boy is een Nederlands winkelmerk (opgericht in 1982 door Michael Smit) waar mensen niet alleen goede en draagbare Special Basics kleding kunnen kopen, maar ook interieur- en verzorgingsproducten, of bij SB Dagelijks genieten van een cappuccino met een verse bosbessenmuffin. Sissy-Boy is een winkel voor het hele gezin. Doordat we met onze eigen jonge creatieve en technische specialisten werken kunnen we te allen tijde met zekerheid een authentiek Nederlands kwaliteitsproduct met internationale allure afleveren.

 

SISSY-BOY IS HUMORISTISCH, EIGENTIJDS, NUCHTER, OPRECHT, OPEN, COMFORTABEL EN UNIEK.

 

Het zijn de mensen die centraal staan bij Sissy-Boy. De kracht van de kleding ligt in de persoon die ze draagt, niet in de buitenwereld die verwachtingen oplegt. Persoonlijkheid geeft kleding immers pas echt haar volle expressie. We hebben een uitgebreid assortiment dat het hele jaar door ververst wordt. Op basis van eigen inspiratiebronnen, kleuren en vormen, komen we tot het unieke Sissy-Boy beeld. We zijn continu op zoek naar de juiste eenvoud, comfort en kwaliteit om tot hoogwaardige Special Basics te komen die langer meegaan dan één seizoen, zowel in stijl als kwaliteit.

 

Om continuïteit in aanpak, visie en uitstraling te waarborgen, wordt bij Sissy-Boy niet met externe bureaus samengewerkt. We ontwerpen de kleding zelf, we ontwikkelen eigen stoffen, we produceren, en ook de interieurs van de winkels en de folder wordt allemaal binnen Sissy-Boy ontworpen en uitgevoerd.

Elke winkel heeft zijn eigen karakter en is uniek. In iedere stad en zelfs binnen dezelfde stad hebben alle filialen hun eigen winkelinvulling, etalage en interieur. Je wordt verrast, geprikkeld en ontvangen door een aantal enthousiaste verkopers die graag met je meedenken. De Sissy-Boy winkels hebben een gezellige en uitnodigende sfeer, waar het prettig winkelen is. Laat jezelf in deze unieke omgevingen inspireren!

ENJOY!» Ga naar de website van Sissy Boy

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: