Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Limburg » Duijvestein

Duijvestein Wintersport


Sinds 1955 is de naam Duijvestein een begrip bij wintersport ‘minded’ Nederland. In ruim 50 jaar tijd zijn vele gezinnen en generaties voorzien van het nieuwste wintersportmateriaal. 


Het is allemaal begonnen met het filiaal in de Valeriusstraat in Den Haag, met de bekende ‘skikelder’. In 1996 is in Zoetermeer de indoorskibaan Snowworld opgericht, de hierin gevestigde winkel is in 2000 door Duijvestein Wintersport overgenomen. De skibaan gaf klanten voor het eerst de mogelijkheid het materiaal uit te proberen op echte sneeuw.


Door het succes van Snowworld in Zoetermeer is besloten een nieuwe skibaan in Landgraaf te openen, hiermee werd de derde winkel van Duijvestein een feit. Wintersportliefhebbers in het hele land en zelfs België en Duitsland kunnen nu profiteren van onze assortiment en expertise.


De vierde uitbreiding is sinds 2004 onze winkel in de Uithof, waar ons aanbod perfect past bij de sportieve sfeer die hier het hele jaar hangt (schaatsen, karten, skiën, klimmen, etc.)


In de vier winkels (Den Haag Valeriusstraat, Den Haag Uithof, Landgraaf en Zoetermeer) vind je deskundige adviseurs met liefde voor de sneeuw.  Met onze kennis en ervaring helpen wij iedere wintersporter met het vinden van het juiste materiaal, aansluitend op uw wensen. 


Sinds 2008 maakt Duijvestein het met haar webshop mogelijk onze passie voor de sneeuw online te bestellen. 


» Ga naar de website van Duijvestein Wintersport

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: