Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Limburg » De Jongens 13

De Jongens 13


In ât hartje van Maastricht,  op een boogscheut van ât Vrijthof hebben Marcel en Jack de trendy mannenmodezaak âDe Jongens 13â, gelegen  Achter Het Vleeshuis 36.


Exclusieve mode voor de moderne man, jong van hart, die weet wat hij wil.


Een stijlvol kostuum of ensemble voor een feestelijke avond, voor een zakelijke lunch of een vlotte outfit voor de vrije tijd⦠u vindt het tijdens eender welk seizoen bij De Jongens 13.


De Jongens 13 is verrassend  met steeds dat vleugje exclusiviteit.


Zaakvoerder Marcel houdt van Belgische, Nederlandse en Italiaanse stillisten, in het bijzonder vanwege hun wat eigenzinnige stijl.


Topmerken zoals  David Mayer, Lagerfeld, Steven Vanvliet, Circle of Gentlemen, Buns, C-In2 en Alan Red. hebben dan ook een plaatsje weten te bemachtigen in de exclusieve collectie die zich naar elke generatie mannen richt.


De Jongens 13 heeft een veelzijdige keuze in hemden en bovenkleding, zoals truien en vesten.


U kunt rustig en ongehaast uw kledingkeuze bij hen maken.


Bovendien krijg je bij De Jongens 13 de totale outfit aangereikt: aangepaste juwelen (armbanden,ringen), accessoires, tassen, sjaaltjes, sokken, dassen, ceinturen enz⦠van  zeer mooie uitstraling en van hoogwaardige kwaliteit.


Marcel en zijn verkoopsters weten iedere klant op een gemoedelijke, persoonlijke manier te begeleiden en te adviseren in hun keuze.» Ga naar de website van De Jongens 13

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: