Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Limburg » Wilco de Luxe

Wilco de Luxe Damesmode


U treft bij ons een unieke collectie damesmode. Omdat wij niet zijn aangesloten bij een inkoop- of franchise organisatie stellen wij geheel zelfstandig onze collecties samen. Hierbij wordt sterk gelet op een goede prijs-kwaliteit verhouding en onderlinge combineerbaarheid van de verschillende merken. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de smaak en wensen van onze bestaande klantenkring.


Onze damesmode collectie onderscheidt 3 segmenten:


Een trendy collectie damesmode in maat 36 t/m 46 voor de jonge mode- en zelfbewuste vrouw die van stijl en klasse houdt en zich graag onderscheidt van de massa .


Een klassieke collectie damesmode in maat 38 t/m 48 voor de rijpere dame die zich graag modieus, stijlvol en sportief kleedt.


Een gevarieerde collectie gelegenheidskleding en galakleding.
Onze collectie gelegenheidskleding is één van de uitgebreidste van Zuid-Nederland. Deze is geschikt voor de eindexamenkandidate, de bruidsmoeder, de communiemoeder, en de jubilaris.


Ons team staat u graag met een eerlijk advies terzijde. Gastvrijheid, eerlijkheid, deskundigheid en service zijn de basis van onze bedrijfsfilosofie.
Wij handelen dan ook naar ons motto:
"Behandel een klant zoals jezelf behandeld wilt worden".» Ga naar de website van Wilco de Luxe Damesmode

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: