Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Groningen » Skills

Skills Shop Groningen


Skillsshop American Sports en Darts is DE speciaalzaak op gebied van sportartikelen die je nodig hebt voor basketball, honkbal en darts. Skillsshop beschikt over een winkel aan het Boterdiep 58 te Groningen waar onze verkoopmedewerkers je voorzien van deskundig advies en goede service. Parkeren doe je bij ons gewoon voor de deur! In onze webshop kun je snel en eenvoudig bestellen. Inmiddels zijn we leverancier voor vele basketballverenigingen en zijn we sponsor/fan van Hanzevast Capitals.  

Produkt elders lastig te vinden? Bij ons niet!!
Wie kent het probleem niet? Je zoekt een artikel en kunt het nergens vinden. Winkelen, bellen, niets helpt, totdat je het eindelijk na veel omzwervingen bijna vindt. Maar dan: uitverkocht, niet het juiste model, of niet leverbaar in je maat. Er is vaak weinig keuze, het is te duur of jouw (grote of kleine)maat is helaas niet leverbaar. Dit ongemak is verleden tijd met de Skillsshop. Kijk maar eens naar ons grote assortiment.

Voor wie?
Skillsshop richt zicht zowel op de individuele basketballer, darter en honkballer als op verenigingen. Iedereen kan bij ons terecht voor onder andere custom made artikelen en bedrukte kleding. Voor verenigingen levert Skillsshop clubtenues van uitstekende kwaliteit, maar ook trainingsartikelen als ballen, dribbelbrillen, coachborden en instructie dvdâs voor coach of speler.

Ideële doelstelling
Skillsshop stelt zich tot doel American Sports bij een breder publiek bekend te maken door sponsoring en clinics. Dit kunnen we doen door samenwerkingsverbanden met bonden, verenigingen en scholen. Passie voor de sport is wat ons drijft!

Serviceteam
Jart Hoekstra en Roland van der Leij zullen je deskundig helpen bij al je vragen. Het zijn twee vrienden die op ieder niveau actief zijn geweest. Ook coachend hebben ze ervaring, zowel landelijk als regionaal.


» Ga naar de website van Skills Shop Groningen

Advertenties

Stijl voor mannen
Mailingen in full colour naaruw eigen klanten?

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: