Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Groningen » Kars Potze

Kars Potze mannenmode Veendam


Kars Potze mannenmode is sinds 1995 gevestigd op de huidige locatie, Kerkstraat 35 te Veendam. In bijna 15 jaar uitgegroeid tot een gemakkelijk bereikbare herenmodezaak, met een aantal vaste basismerken, zoals Digel, Harris Tweed, Vanquard, Lyle & Scott, Wellington of Bilmore en voor alle gemaksklanten: strijkvrije shirts van Olymp !!
Mooie merken in een laagdrempelige winkel.

Een nieuw "coming merk" is R.B. Boston, in combinatie met British Indigo. Een perfect op elkaar afgestemde collectie bonneterie, shirts, vesten en "colbertachtige" jasjes, met geinige applicaties,  voor een man die zich wil onderscheiden.
Op dit moment "hot" hoge boorden shirts in de mooiste kleurvariaties.

Kars Potze mannenmode in Veendam heeft de grootste collectie colberts van Harris Tweed in Noord-Nederland in de winkel hangen. Altijd voldoende keus in kleur en (lengte)maat.
Nu ook gilets van Harris Tweed in passende kleuren bij de colberts. Zie de pagina van Harris Tweed op de website.


Kars Potze mannenmode, in Veendam zeer betrokken bij de plaatselijke activiteiten, onder het motto, sponsort U ons, sponsoren wij U.
Daar waar het mogelijk is, koopt Kars Potze vooral ecologisch verantwoorde producten. In de Meyer broekencollectie, is dit zeer goed gelukt. U kunt deze herkennen aan het wereldbolsymbool.

Kijkt U op onze site voor meer informatie.


» Ga naar de website van Kars Potze mannenmode VeendamAdvertenties

Stijl voor mannen
Mailingen in full colour naaruw eigen klanten?

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: