Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Groningen » Runnersworld

Runnersworld Groningen


Onze wereld loopt van 0,00 tot 42,195 km

Of je nu net begint, of op professioneel niveau meeloopt, Runnersworld is dé winkel voor elke hardloper. De winkeleigenaren zijn zelf allemaal fanatieke hardlopers en of looptrainer en weten dan ook als geen ander hoe een hardloper beweegt, zowel de beginnende als de gevorderde loper.

Het beste advies

Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Op deze site vind je allerlei handige informatie en volop snelle acties. Ontdek zelf dat onze wereld én ons advies letterlijk lopen van 0,00 tot 42,195 km.

De nummer één in lopen

We claimen de nummer één te zijn en dat is niet voor niets.

  • Al onze medewerkers zijn zelf hardlopers
  • Daarom krijg je altijd advies op hoog niveau
  • De winkeleigenaren zijn zelf ook ooit begonnen en weten dus wat zowel professionals als amateurs beweegt. Daarom helpen we iedereen met hetzelfde enthousiasme
  • We kijken samen met jou wat het beste past, onder andere door loop- en voetanalyses
  • Als speciaalzaak hebben we altijd de nieuwste producten en gadgets op het gebied van lopen in huis
  • Als runningspecialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van voeten, blessures, bewegingsco√ɬ∂rdinatie, voeding, etc.
Ons assortiment

Bij Runnersworld hebben we voor zowel de hardloper als de wandelaar een ruime keuze topproducten. We gaan voor kwaliteit en verkopen dus uitsluitend A-merken. Je kunt terecht voor schoenen, kleding en accessoires.


» Ga naar de website van Runnersworld Groningen

Advertenties

Stijl voor mannen
Mailingen in full colour naaruw eigen klanten?

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: