Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Groningen » Berwin Bijholt

Berwin Bijholt Nieuwe Pekela


De geschiedenis van Juwelier Berwin Bijholt begint meer dan 100 jaar geleden, als Berend Willem Bijholt de winkel overneemt van juwelier Kanning, te Nieuwe Pekela. De eerste inschrijving in de Kamer van Koophandel dateert van 1934. De Kamer van Koophandel was op dat moment nog maar net opgericht. De juwelierswinkel heeft tot 1991 in Nieuwe Pekela gezeten. In 1991 is de winkel verhuisd naar de Helling in Oude Pekela.


Op dit moment staat, sinds 01-07-2004,  de vierde generatie Bijholt aan het roer van de juwelier/opticien/audicien. De winkel bevindt zich in de voormalige apotheek van Oude Pekela en is sinds 2003 voortdurend gemoderniseerd met de introductie van diverse nieuwe merken en een vernieuwing van de gehele collectie monturen.

Berwin en Margriet Bijholt heten u van harte welkom in de ruime winkel, waar de gehele collectie op genre wordt gepresenteerd! Gedurende het jaar houden wij verschillende themadagen, waaronder: kinderdagen, de zenkadagen en niet te vergeten de succesvolle lady's night.

Naast de verkoop van de verschillende merken brillen en sierraden kunt u ook uw brillen, sieraden en horloges door ons laten repareren. Loop eens binnen in de winkel!» Ga naar de website van Berwin Bijholt Nieuwe Pekela

Advertenties

Stijl voor mannen
Mailingen in full colour naaruw eigen klanten?

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: