Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Friesland » Douwe Beintema

Douwe Beintema Mannenmode


Na een ingrijpende verbouwing presenteert dit modehuis zich aan het publiek onder het motto Méér trends, méér collectie, méér man. In de vernieuwde zaak vindt de klant meer modemerken dan ooit en een bijzonder brede keuze in alle stijlen herenkleding, schoenen en bijpassende accessoires. De nieuwe collecties worden gepresenteerd in een sfeervolle ambiance die een passende omlijsting vormt voor het aanbod.

Douwe Beintema Mannenmode is een familiebedrijf, dat 1901 werd gestart en sindsdien van vader op zoon is overgegaan. Deze gerenommeerde modezaak, inmiddels een begrip in de regio, is anno 2007 gespecialiseerd in herenkleding in de breedste zin van het woord. Voor iedere leeftijd en alle gelegenheden is hier een gepaste kledingstijl te vinden â of het nu gaat om zakelijk, elegant, sportief, casual of feestelijk. Naast vele tijdloze topmerken voert Douwe Beintema uiteraard ook de trendy, jongere kledinglijnen. De modezaak heeft bovendien de grootste collectie trouwkostuums van Nederland.

Het enthousiaste, vijfkoppige modeteam van Douwe Beintema Mannenmode is helemaal klaar voor de nieuwe start. De adviseurs hebben allen jarenlange ervaring in de mode en een neus voor trends. Ze weten iedere klant op een gemoedelijke, persoonlijke manier te begeleiden en te adviseren in hun keuze. Douwe Beintema Mannenmode nieuwe stijl zal vele klanten aanspreken. Het is met 350 m2 Méér trends, méér collectie, méér man een ijzersterk modeconcept in een gastvrije sfeer.


» Ga naar de website van Douwe Beintema Mannenmode

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: