Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Drenthe » Verhaagen

Juwelier Verhaagen Assen


Juwelier Verhaagen is al vele jaren een vertrouwd gezicht in Assen waar wij sinds 1947 zijn gevestigd. Inmiddels is de derde generatie binnen het familiebedrijf alweer een vertrouwd gezicht in de winkel en voor continuering van ons mooie bedrijf zorgt.

Wij voeren een ruime collectie van gerenommeerde merken horloges en sieraden. Naast onze collecties is er ook veel aandacht voor reparaties en ontwerpen van sieraden, dit alles in eigen atelier. Wij dragen graag zorg voor uw reparaties en staan u ter zijde als u een sieraad wilt creëren naar eigen ontwerp. Tevens hebben wij een zeer ruime collectie trouwringen met merken als: Martinshof, Colom, Gerstner en Desiree.

Met deze presentatie nemen wij u mee naar een klein gedeelte van onze unieke collecties. De aanschaf van een sieraad of horloge is een bijzondere en soms emotionele aangelegenheid. Ze memoreren vaak aan een speciale dag of gebeurtenis. Graag staan wij dan ook voor u klaar om u te ontvangen en u persoonlijk onze mooie collecties te tonen en te adviseren met een sieraad wat bij u past.

Wij ontvangen u graag bij Juwelier Verhaagen.» Ga naar de website van Juwelier Verhaagen Assen

Advertenties

Stijl voor mannen

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: