Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Drenthe » Joy

Joy Vrijetijdskleding Roden


Bij de oprichting van Bezu & Bezu Modebedrijven is er heel duidelijk gekozen om volgens een bepaalde filosofie te gaan werken. De gedachte was om het plezier in het winkelen weer terug te brengen. Daarnaast moest de toegevoegde waarde de doorslag geven ten opzichte van de concurrentie.

Joy Vrijetijdskleding bestaat uit 7 filialen in de plaatsen: Roden (2x), Haren, Zuidlaren, Leek, Eelde en Zuidhorn.

Per vestiging is een collectie samengesteld uit A-merken en labels die aansluiten bij de klanten die daar komen. Hierdoor is het aanbod per winkel niet overal gelijk.

Ook op het gebied van de uitstraling wordt er per vestigingsplaats gekeken wat van toepassing kan zijn op de klanten die in de des betreffende plaats over de vloer komen. Ondanks dit wordt er toch gestreefd naar een bepaalde uniformiteit.

De allerbelangrijkste pijler is het personeel. Het zijn de mensen in de winkel die het grootste verschil maken ten opzichte van de concurrentie. Door niet met alleen maar met goedkope (lees: jonge) mensen te werken, moest er een wezenlijk verschil ontstaan met wat gebruikelijk is binnen de detailhandel. Daarnaast moesten het mensen zijn die naast verkoper ook een gastheer/gastvrouw functie vervullen.
Door het geven van een zeer goede service en de klant het gevoel te geven dat hij niet moet kopen maar dat hij mag kopen, hebben we voor een deel bereikt waar we op dit moment staan. Tevens was het streven om vakkundiger personeel in de winkel te hebben dan de concurrentie.

Het belangrijkste punt binnen de filosofie was echter het volgende: de klant staat altijd op de eerste plaats.» Ga naar de website van Joy Vrijetijdskleding RodenAdvertenties

Stijl voor mannen

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: