Over ons

Dames- en herenschoenen, tassen en accessoires.

Ten Eekelder schoenen is sinds 1905 gevestigd in Hengelo. In 2008 opende wij de deuren van onze extra vestiging in Enschede. In onze stijlvolle winkels vindt u meer dan 60 internationale schoenenmerken en riemen- en tassenmerken van onder andere Floris van Bommel, Lilian schoenen, Xsensible, Pertini, Copenhagen Studios, Dr. Martens, Toral, Bibi Lou, Harris en Sendra. Al meer dan 100 jaar wordt de collectie schoenen, riemen en tassen met veel zorg samengesteld zodat wij de kwaliteit, goede pasvorm en een compleet aanbod kunnen aanbieden. Ten Eekelder is een begrip in Twente waar eerlijk advies voorop staat. Shop onze onderscheidende collectie schoenen voor heren en dames in één van onze winkels of ontdek het op onze webshop. De bestelling wordt binnen 48 uur bij u thuisbezorgd!

Damesschoenen

Een van de grootste basiscollecties van Nederland shopt u bij Ten Eekelder. De uitgebreide collectie voor dames van Lilian, Peter Kaiser, Arche, Pertini en Nalini bevatten uiteenlopende modellen zoals lange laarzen met smalle of brede schacht, enkellaarzen, enkellaarsjes op een hak, pumps, boots, mocassins en ballerina’s, maar ook een uitgebreide collectie comfort schoenen.

Herenschoenen

Onze herencollectie schoenen bestaat uit uiteenlopende stijlen. Een uitgebreide collectie geklede schoenen van o.a. de merken Magnanni, Floris van Bommel, Harris, Kamo Gutsu en Greve bevatten de schoenen voor onder een kostuum of combineer het sportief in combinatie met een jeans. Tijdens het najaar zien we ook veel veterboots van Harris en Floris van Bommel. Ideaal als u op zoek bent naar een paar stoere herenschoenen.

Prettig voelen bij de schoenen die u draagt.
Eigenaar Erik-Jan