Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Zuid Holland » Merano

Merano Mannenmode


Merano Mannenmode is een nog jonge onderneming. Wij, Edith en Cees van Leeuwen, zijn onze winkel gestart in augustus 1995. Op de Kanaalstraat 46 zijn wij begonnen en in maart 2006 verhuisden wij naar de Kanaalstraat 35b , het voormalige kaaspakhuis van de heer Romijn. Ervaring deden wij gedurende 20 jaar op in het grootwinkelbedrijf.

Onze motto is “mode tegen opmerkelijke prijzen”. Met onze collectie proberen wij een zo groot mogelijke groep mensen te bereiken. Service en het helpen van onze klanten bij hun keuze staan bij ons voorop. In de afgelopen tijd is onze collectie gegroeid en kan de man van nu, zowel zakelijk als casual bij ons slagen. En moet er iets vermaakt worden, dan hebben wij daar mensen voor die dat perfect voor onze klanten in orde maken.

Mocht het zo zijn dat de maat op is, wij zullen altijd onze best doen om bij de fabrikanten te informeren of er nog voorraden zijn.

Ook voor speciale zaken zoals aankleden van groepen , koren , verenigingsbesturen , dweilorkesten ed. kunt U bij ons terecht.


» Ga naar de website van Merano Mannenmode

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: