Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Zuid Holland » Pakkend

Pakkend


Pakkend, een eerlijk concept voor een pak op maat waarbij persoonlijke aandacht, stijl en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Pakkend werkt volgens een laagdrempelige en eenvoudige formule.

In deze formule kiezen de eigenaren Kasper en Chris zelf hun stoffencollectie. In deze collectie treft u naast vele klassieke designs (uiteenlopend van S100 tot en met S150 wevingen) ook gedurfde fluwelen, baby corduroy en andere seizoensgebonden materialen. Allen hebben ze een ding gemeen; ze zijn vervaardigd uit puur natuurlijke materialen.

De basiscollectie van Pakkend bestaat uit een drietal modellen. Deze modellen kunnen in elke gewenste stof worden uitgevoerd. De prijs voor een maatpak varieert tussen de € 379,- en maximaal € 589,-. Uiteraard bekijken we graag met u de opties om uw maatpak een extra persoonlijke tint te geven. U stelt bijvoorbeeld zelf (kosteloos) uw combinatie van voering, knopen en garens samen.

Naast de maatpakken voeren wij verschillende confectie- en maatoverhemdlijnen en vullen wij ons assortiment o.a. aan met een ruime keuze accessoires waaronder: dassen, riemen, sokken en manchetknopen. Wij volgen de laatste trends op de voet.

Kortom, een eenvoudig concept voor een goed maatpak. Laat u verrassen.


» Ga naar de website van Pakkend

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: