Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Zuid Holland » Eisenga

Eisenga Mode


Welkom bij Eisenga Mode

Midden in het centrum kunt u al decennia lang Eisenga Mode vinden. Onze gezellige damesmodewinkel staat voor kleding van een hoge kwaliteit met draagcomfort in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle collecties worden door ons altijd samengesteld met oog voor detail en zijn bestemd voor vrouwen van alle leeftijden.


Het nieuwe modeseizoen is nu begonnen bij Eisenga mode en wat ons betreft wordt het een prachtig seizoen. Wij bieden u een inspirerende collectie van casual sportief tot gekleed. Onze najaars/wintercollectie brengt u in een wereld vol kleur zoals lila/paars, cyclaam, petrol, smaragdgroen en roodtinten. Ook de grijzen en, natuurlijk niet te vergeten, de zwarten ontbreken niet. Tevens zijn alle bruinen waaronder taupe ook zeer belangrijk voor dit komend seizoen.


Onze merken in de maten 38 t/m 48 zijn: Roberto Sarto, Taifun, Pōōōls, Brax, Gardeur, Oui, Verse, Samoon, Reset en C’Sense.


Wij helpen u graag bij het vinden van mooie kledingstukken om uw garderobe weer helemaal up to date te maken zodat u bij elke gelegenheid weer origineel voor de dag komt.

 

Graag tot ziens bij Eisenga Mode

 

 


» Ga naar de website van Eisenga Mode

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: