Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Holland » Jongsma

Jongsma Optiek


Jongsma Optiek is meer dan zomaar een opticiensbedrijf. Jongsma Optiek is een breedschalig en professioneel optisch centrum, waar mens en techniek op uitgebalanceerde wijze in dienst staan van jouw ogen. Die dienstverlening strekt zich uit van oogmeting tot optometrie en van oogmode tot contactlenzen. De professionals van Jongsma Optiek houden zich echter ook bezig met zaken als zicht-ergonomie, zonnebrillen, low vision solutions, verrekijkers en noem verder maar op wat je ogen ten dienste kan staan. Wie je ook bent en wat je wensen ook zijn, de optische specialisten bij Jongsma Optiek hebben een haarscherpe kijk op jouw zicht. Tot in het kleinste detail. En al generaties lang.

Denk daarbij aan het aanmeten van een trendy bril en het verzorgen van 'onzichtbare' contact(nacht)lenzen. Of het bedenken van een oplossing voor verminderd gezichtsvermogen. Het vinden van een montuur, dat je gezicht de uitstraling schenkt die het verdient. En niet te vergeten, het enorme aanbod van 'snelle' maar oogveilige zonnebrillen, waarmee je overal gezien mag worden. Daarnaast verzint Jongsma Optiek ook vernuftige ergonomische oplossingen voor beroepsdeformaties (bijvoorbeeld bij tandartsen en edelsmeden), waarmee vakmatig 'kromzien' wordt voorkomen.

Bij dat alles vindt er bij Jongsma Optiek natuurlijk verfijnde oogmeting en diepgaand optometrisch onderzoek plaats. En last but not least: Jongsma Optiek onderhoudt een directe vertrouwensrelatie met het Oogheelkundig Medisch Centrum, dus indien nodig kan er direct worden doorverwezen naar de betreffende medisch-specialisten. Ziedaar, op elk optisch gebied is Jongsma Optiek als geen ander in beeld!


» Ga naar de website van Jongsma Optiek

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: