Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Holland » Trendwatcher

Trendwatcher


In 2002 bedachten twee vooruitstrevende juweliers in Nederland een nieuw concept genaamd Trendwatcher. In 2003 opende Trendwatcher voor het eerst haar deuren in Hilversum. Een nieuw concept waarin een winkel met open pui centraal stond. Dit nodigde een ieder uit om binnen te lopen en de nieuwste trends op het gebied van sieraden en horloges te bewonderen. Inmiddels zijn wij een aantal jaren onderweg en het concept is succesvol te noemen. Wij voeren een aantal topmerken zoals Guess Collection, Ti Sento, Otazu, Trollbeads, Pandora, Nautica en TW Steel.

Niet alleen de collectie is belangrijk, maar ook de kennis van de verkopers. En die is aanwezig! Daarnaast staan ook de klanttevreden- en vriendelijkheid centraal. Wij willen u graag helpen bij het zoeken naar dat, wat het best bij u past. Ondanks de topmerken die wij op dit moment in de winkel hebben liggen, staan wij niet stil. Constant zijn wij op zoek naar de nieuwste trends en mooiste merken in deze branche. Uiteindelijk om u steeds het nieuwste te kunnen bieden.

Bekijk de nieuwe website eens op u gemak en wij hopen u te mogen ontvangen in onze winkel. Houd de website ook in de gaten zodat u niets mist van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van sieraden en horloges.


» Ga naar de website van Trendwatcher

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: