Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Holland » Lyppens

Lyppens


In 1950 openden Herman en Marjan Lyppens de deuren van hun juwelierswinkel in de Langebrugsteeg 8 in het hartje van Amsterdam.

Door zijn enthousiasme en liefde voor het vak is Lyppens nu, bijna 50 jaar later, een begrip in Amsterdam. In 1998 werd de zaak overgenomen door hun zoon Joost en schoondochter Willemijn.

Aan de winkel is weinig veranderd en er wordt nog met evenveel liefde en toewijding voor de klant “gezorgd”. Het totale team bestaat uit 32 werknemers, die gemiddeld al zo’n 20 jaar

werkzaam zijn binnen het bedrijf. Er is dus veel expertise aanwezig.

De huiselijke sfeer van de winkel doet u herinneren aan de dagen van weleer. U zult er hoogstwaarschijnlijk datgene vinden wat u al zo lang zocht, vanwege het grote assortiment aan antieke en moderne gouden/ zilveren sieraden en tafelzilver.

Als vanouds beschikt Lyppens over een gespecialiseerde reparatieafdeling, waar eventuele bijzondere wensen uitgevoerd kunnen worden, met of zonder de inbreng van één van onze ontwerpers. Wat Lyppens tevens uniek maakt is de mogelijkheid tot het inruilen en inkopen van oude zilveren en gouden sieraden, munten en gebruiksvoorwerpen. Ook voor taxaties en bruidslijsten bent u bij ons aan het juiste adres.

Graag ontvangen en adviseren wij u in ons gezellige en authentieke pandje in het centrum van bruisend Amsterdam.

Tot ziens bij Lyppens


» Ga naar de website van Lyppens

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: