Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Holland » 'T Schooltje

'T Schooltje


"T Schooltje" tiener- en kindermode bestaat al sinds februari 1973. Wij zijn gestart in de Schoolstraat nr.5 op 4 m2 als een van de eerste kinderboetiekjes in Nederland. Aan dit adres hebben wij onze naam "T Schooltje" ontleend. Al gauw werd deze winkel veel te klein, wij zijn toen verhuisd naar de Overtoom 451. Vanaf die tijd kregen wij in zeer korte tijd een grote naamsbekendheid in Amsterdam en ver daar buiten. Toen wij 15 jaar geleden de mogelijkheid kregen om onze winkel van de Overtoom 451 naar de huidige vestiging Overtoom 87, vlak bij de PC Hoofdstraat en 1500 m2 winkel- en magazijnruimte, te verhuizen, grepen wij deze mogelijkheid met beide handen aan. Het werd een van de vele mooie hoogtepunten in ons 27 jarig bestaan. De winkel werd geopend door een aantal spelers van Ajax o.a. Frank Rijkaard, Ronald Koeman, Stanley Menzo en de bokser Pedro van Raamsdonk.


Vanaf dat moment zijn wij naast onze kledingcollectie bijpassende schoenen gaan verkopen, dit bleek een schot in de roos. Wij waren hierdoor de eerste kindermodezaak in Nederland die deze formule hadden en een totaalbeeld gaven van de mode voor kinderen. Ook onze winkel op het Gelderlandplein werd te klein om kleding- en schoenen- collectie te tonen. Ook daar zijn we verhuisd naar een groot pand van 240 m2 op nummer 231. Om de winkels up to date te houden met de nieuwe mode zijn wij onze winkel Yesterday gestart. Daar verkopen wij de oude voorraad van "T Schooltje" tegen lage prijzen. Dit was wederom een zeer goede keuze, want voor veel klanten was dit de mogelijkheid om toch bepaalde merken voor hun kind te kopen voor een leuke prijs. De huidige Yesterday zaak zit op het Europaplein 85 tegenover de hoofdingang van de Rai.


Met gepaste trots zijn wij dan ook één van de meest toonaangevende kindermodezaken van Europa met klanten uit de Jordaan tot en met de Koninklijke familie van Brunei.Tot op de dag van vandaag mogen wij ons vereren met het feit dat onze slogan:
‘Wat u met liefde heeft gemaakt, mag u ook met liefde aankleden.’
Voor steeds meer bekende en minder bekende mensen een reden is om naar "T Schooltje" te komen, waar kleding en schoenen van alleen de allerbeste merken zijn samengevoegd tot een sprankelend geheel.» Ga naar de website van 'T Schooltje

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: