Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Noord Holland » Bryant

Bryant Mode


Na 18 maanden intensieve renovatie was het dan eindelijk zover! op 26 februari jl. opende, onder overweldigende belangstelling van de nationale pers en relaties, het nieuwe Bryant haar deuren. Niemand minder dan Daphne Deckers en haar man Richard Krajicek waren bij de feestelijke opening aanwezig en opende de prachtige winkel.

Bryant anno 2009 is nog veel meer dan een Modewinkel alleen. Het is een echte mode experience geworden. Op maar liefst 500 m2 zijn topmerken verkrijgbaar voor zowel dames als heren, zoals Hugo Boss, 7 for All Mankind, Hydrogen Jeans, Dsquared2, Marithé Francois, Girbaud, Moncler, PRC by Percy. Naast kleding zijn bij Bryant ook luxe parfums, tassen, schoenen en gadgets verkrijgbaar.

Voor het vernieuwde Bryant zijn steden als New York, Parijs, Milaan en Antwerpen ter inspiratie bezocht. De bekende architect Michel Ruigrok van het Amsterdamse Architectenbureau Estida tekende voor het ontwerp. Kreon is verantwoordelijk voor het lichtplan en past hiervoor het armatuur Regard (van de Gentse architect Glenn Sestig, de architect van Verso Antwerpen) voor het eerst in Nederland toe.

Het team van Bryant heet u van harte welkom!


» Ga naar de website van Bryant Mode

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: