Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Gelderland » The Old Barn

The Old Barn Barneveld


The Old Barn

De collectie bestaat uit een programma voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften en recepties waarbij met name is gedacht aan de moeder èn de zus van de bruid. Voor de moeder van de bruid is dit gedeelte van de collectie wat chiquer en voor de zus van de bruid juist wat frivoler. Een echte feestcollectie.

Verder vindt u in de winkel een uitgebreid programma vrijetijdskleding, maar wel in de herkenbare klassiek-sportieve modestijl.

En als laatste is er keuze uit een programma sportieve kleding dat zich kenmerkt door maritieme kleuren, maar ook door het gebruik van creatieve badges en modeaccenten.

U vindt er de merken: Sandwich, The Barn, Soleil (mais il est ou le soleil), Cher, Jensen, Pulls, Scarva, l Argentina, Salt & Pepper, Brease, Inizia en nog een paar kleine, leuke merken.


Young

De collectie is vanaf de basis opgebouwd uit jonge artikelen waarbij de herkenbare stijl niet uit het oog is verloren. Ieder seizoen hangt de winkel vol met (feest)jurkjes, rokjes, vestjes en shirts. En allemaal voor jonge prijzen. Daarnaast zijn er vrijwel altijd mooie buitenjassen, jasjes en jacks verkrijgbaar.

De maatvoering is gericht op de kleinere maten vanwege de jonge klanten en begint daarom bij maat 34 en XS en loopt tot en met 42 en XL.

De winkel Young heeft een eigen ingang aan het Raadhuisplein 24 maar is ook via het pand van The Old Barn te bereiken.

De merken: Yaya, Soya, Peppercorn, Oxmo, Sisters Point en FF.


» Ga naar de website van The Old Barn Barneveld

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: