Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Gelderland » More Choice

More Choice


More Choice is een veelzijdig bedrijf dat zich toelegt op de verkoop van trendy sieraden en accessoires voor een leuke prijs. We praten over merken als Barong Barong, Biba, Buddha to Buddha, Friis en Company en vele andere, merken met sieraden die gezien mogen worden en een outfit net dat beetje extra geven.

De vrouw die aan het roer staat van More Choice is Fransca Griffioen. In 2002 besloot zij om van haar voorliefde voor mooie sieraden haar werk te maken. Ze begon met de face-to-face verkoop van sieraden en tassen en zette zo haar eerste stappen in de business. Na een aantal succesvolle jaren startte de onderneemster begin 2006 een online shop, waardoor More Choice haar klanten nog beter kan helpen om met mooie, trendy sieraden en accessoires een outfit compleet te maken.


Het veelzijdige bedrijf heeft nog een derde pilaar: Jewelevents. More Choice komt op zo'n event bij jou thuis om voor jou en je genodigden de nieuwste sieradentrends te showen. Schroom niet om voor meer informatie over deze Jewel events of over een van de andere activiteiten van More Choice contact op te nemen. Fransca en haar medewerksters staan u graag met raad en daad bij in uw zoektocht naar een passende sieraad of accessoire.
» Ga naar de website van More Choice

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: