Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Gelderland » Ploeger

Juwelier Ploeger


In Ede, het centraal gelegen stadje op de Veluwe, vindt u een grote verscheidenheid aan winkels en uitgaansgelegenheden. Juwelier Ploeger is met zijn fraaie juwelierszaak in het gezellige centrum van Ede gevestigd. Samen met zijn vrouw Gesina, leidt Jacques Ploeger al sinds 1985 dit succesvolle bedrijf. De stijlvolle etalages tonen u een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan sieraden en horloges.


Zowel Jacques Ploeger als zijn vrouw hebben een neus voor exclusiviteit, hetgeen terug te vinden is in de steeds wisselende huiscollectie. Juwelier Ploeger staat voor niet alledaagse, maar toch betaalbare kwaliteit. De oplages zijn gering, dus u vindt altijd een exclusief sieraad van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. De sieraden die u bij Juwelier Ploeger koopt zijn altijd voorzien van een keurmerk.
Horloges nemen een speciale plaats in bij Juwelier Ploeger.
Dat heeft een goede reden: hij heeft het vak in Zwitserland geleerd, de bakermat van de beste horloges ter wereld. Alle technische expertise heeft hij in huis.


Juwelier Ploeger is een begrip in Ede en omgeving en onderscheidt zich van anderen. Door de combinatie van vakmanschap en kwaliteit en een vleugje eigenzinnigheid in een ongedwongen sfeer met de nodige humor is het een uniek bedrijf in Ede.


Uw overwogen keuze wordt gaarne begeleid met een uitstekende kop Jede-koffie.» Ga naar de website van Juwelier Ploeger

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: