Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Gelderland » Ste Claire

Ste Claire by Benedicte Nijmegen


Reeds 25 jaar is Ste Claire Mode een gevestigde naam in Nijmegen en sinds enkele jaren zelfs in de wijde omgeving. Aanvankelijk gevestigd in de Bloemerstraat is Ste Claire Mode in 1994 verhuisd naar de huidige locatie aan de Ziekerstraat 138. Vanaf de start heeft Veronique Vandeginste haar winkel uitgebouwd tot een gerenommeerde multibrand store, met slechts topsegment kleding, welke u exclusief wordt aangeboden.

In maart 2006 heeft zij het spreekwoordelijke "stokje" aan mij overgedragen.

Na mijn opleiding Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam heb ik Bedrijfskunde aan Universiteit Nijenrode gestudeerd, waarna ik een aantal jaren actief ben geweest in het bedrijfsleven.
 
Gezien mijn jarenlange ambitie voor eigen ondernemerschap en mijn affiniteit met kleding, heb ik deze uitgelezen kans met beide handen aangegrepen. Aan mij de taak om Ste Claire Mode nog verder uit te bouwen en te professionaliseren. 

Met een ingrijpende verbouwing, de naamswijziging in Ste Claire by Benedicte, een nieuwe website met actuele collectiefoto's en het toevoegen van de merken Gunex, Tony Mora, John Smedley, Scapa Sports en Ralph Lauren (Blue Label) is de eerste stap gezet!

... maar Ste Claire by Benedicte blijft een vertrouwd gezicht en zal als vanzelfsprekend haar (vaste) klanten persoonlijk blijven bedienen en bovenal blijven koesteren!


» Ga naar de website van Ste Claire by Benedicte Nijmegen

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: