Naar de beginpagina van Modetips.nl   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Friesland » Junior & Co

Junior & Co Sneek


Aan het Grootzand in Sneek vinden we de kinderwinkel Junior & Co. Junior & Co is een eigenzinnige winkel met een duidelijk eigen gezicht en een trouwe klantenkring. Eigenaresse Sabine Cuppers runt de winkel inmiddels alweer zeven jaar op geheel eigen wijze. "Wij hebben een heel ander concept dan alle andere kinderkledingwinkels."

Toen Sabine Cuppers zeven jaar geleden begon met Junior & Co was dat in een opwelling. Zij verkocht al zelfgemaakte kinderkleding aan anderen en toen er een geschikte winkelruimte in Sneek leeg kwam te staan, besloot zij hier een eigen winkel te beginnen. Slechts tien dagen later opende Junior & Co voor het eerst zijn deuren. "Er was nog niets in Sneek, er stond een leuk pand leeg en ik had tijd", vertelt Sabine. "Tien dagen later gingen we al open. "Wat de merken betreft, heb ik gewoon ingekocht bij de merken die voorraad hadden en binnen tien dagen konden leveren."

Ondanks het chaotische begin, is Junior & Co inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle en bekende zaak in Sneek. "Door goed te luisteren naar wat klanten te melden hebben, is het huidige merkenpakket tot stand gekomen. Als twee mensen naar een bepaald merk vroegen, belde ik meteen de importeur." Tegenwoordig kan de consument bij Junior & Co terecht voor zo'n twintig merken. Het aanbod loopt uiteen van schoenen tot ondergoed en de collectie loopt van babykleding tot maat 176.


» Ga naar de website van Junior & Co Sneek

Advertenties

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: