T 0118 - 641 117
E info@tonsbrillenmode.nl
tons-brillenmode-esprit-home-slider-2

EXCLUSIEF 
CHANEL 
DEALER

in Middelburg

tons-theo-home-slider-2560x1000x1

THEO
BRILLEN

DURF OP TE VALLEN

MET KLEURRIJKE MONTUREN

catier-slider

Tijdloze klasse met
het hoog-
waardige

Cartier

Ton's Brillenmode: uw opticien voor brillen en lenzen in Middelburg

Een bekende opticien in het historische Middelburg met een veelzijdige collectie brillen van de mooiste merken. Welkom bij Ton's Brillenmode! Wij zijn al meer dan 26 jaar gevestigd aan de Korte Delft 3 in de prachtige binnenstad. In onze winkel zijn hoogwaardige monturen van uiteenlopende merken verkrijgbaar. U kunt kiezen uit talloze stijlen en looks, zodat voor iedereen de juiste bril te vinden is. Ook zonnebrillen, kinderbrillen en lenzen uitkiezen is bij ons een ware beleving. Dankzij jarenlange ervaring en vakkennis bent u verzekerd van specialistische oogzorg. Dus… bent u in de buurt van Middelburg, Zoutelande, Serooskerke, Domburg, Westkapelle en omstreken? Neem dan eens een kijkje in onze mooie winkel. Tot snel!

Contact opnemen


Tons Brillenmode team


Brillen en zonnebrillen die uw blik op de wereld verhelderen

Bij Ton's Brillenmode vindt u een breed scala aan brillen en zonnebrillen. Elk seizoen wordt de collectie monturen met grote zorg samengesteld, zodat echt élke klant bij ons slaagt. Enerzijds zijn frames van exclusieve merken als Cartier en Chanel goed vertegenwoordigd en anderzijds kunt u rekenen op stoere brillen en zonnebrillen van labels als Tom Ford en Theo. Of uw voorkeur nu naar edgy, klassiek of sportief uitgaat: de keuze uit stijlen is eindeloos. Ook voor kids hebben wij een vrolijke collectie kinderbrillen klaarliggen. Stevig, comfortabel én trendy: dat is wat u kunt verwachten van een kinderbril bij Ton's Brillenmode.

Bekijk onze merken

Tons Brillenmode zonnebrillen

Openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00


Hoogwaardige lenzen voor een comfortabele kijkervaring

Niet iedereen zit te wachten op een bril. Ook dan staan onze deuren wagenwijd voor u open. Met een ruim assortiment aan daglenzen, maandlenzen, en multifocale lenzen zijn wij het adres in Middelburg voor oogzorg op maat. Uiteraard zijn alle contactlenzen van de hoogst mogelijke kwaliteit en staan uw wensen bij ons op nummer één. In de winkel krijgt u persoonlijk advies en wordt u zo goed mogelijk geholpen.

Lees meer over lenzen


Oogmeting bij Tons Brillenmode

Professionele oogmeting bij de vertrouwde opticien in Middelburg

Goed zicht begint in veel gevallen met een vakkundige oogmeting. Bij Ton's Brillenmode in Middelburg werken we enkel met vooruitstrevende apparatuur en geavanceerde meettechnieken. Dit in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat uw ogen uiterst secuur worden gemeten. Op basis van de uitkomst, uw wensen en uw situatie krijgt u het beste advies over brillenglazen.

Alles over oogmetingen


Persoonlijke service: opticien aan huis voor oogzorg op maat

Bent u niet in de mogelijkheid om bij ons in de winkel binnen te stappen? Geen zorgen: dan komt onze opticien gewoon bij u thuis langs. U hoeft de deur niet uit en wordt in uw eigen vertrouwde omgeving vakkundig geholpen. Hoe eenvoudig is dat? Van een oogmeting en advies over brillen tot reparatie en zelfs de declaratie van uw zorgverzekering: ons enthousiaste team helpt u met al uw vragen. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 0118 - 641 117 en we komen graag bij u langs in de regio Middelburg, Zoutelande, Serooskerke, Domburg, Westkapelle en omstreken.

Opticien aan huis  Afspraak maken

WInkel Tons Brillenmode

Tons Brillenmode bril getekend logo


Top